leveringen en retouren

Levertijd:
De producten die u bij Egbertssport.nl heeft besteld worden op het door u opgegeven adres afgeleverd in binnen en buitenland. Wij verzenden naar Nederland, Belgie en Duitsland. Goederen worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand.

Als de product(en) die u heeft besteld op voorraad zijn dan kunt u deze normaliter binnen 2 werkdagen tegemoet zien. Uitzondering hierop zijn de producten voor u op maat gemaakt moeten worden, zoals bedrukking van voetbalshirts/trainingspakken. Daar kan de levertijd afhankelijk van de aantallen oplopen tot 10 werkdagen.

Mocht het product wat u heeft besteld niet meer voorradig of leverbaar zijn dan krijgt u daar binnen 7 werkdagen telefonisch of per mail bericht over.

Bestel voor 17.00 op:                           Je bestelling wordt bezorgd op:               
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

*Het kan voorkomen dat pakketten toch een dag later aankomen. Ook rondom de feestdagen moet u rekening houden met langere levertijd.

 


Bij bestellingen van 50 euro of meer worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 
`

Bezorgen bestelling (DHL):
De goederen worden maandag t/m zaterdag bezorgd. Het pakketje word bij afwezigheid maximaal 2 keer aan de deur aangeboden, er wordt een leveringspapier achtergelaten. Met dit papier kunt u het pakket zelf afhalen bij een postloket bij u in de buurt.

Verzendkosten:
NL onder de 50 euro - €3,95
BE onder de 50 euro - €6,95

Retouren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@egbertssport.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Het adres voor retouneren is
Egbertssport
Kerkstraat 22
7451 BM Holten