Betaalmethoden

Betalen bij Egbertssport.nl is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. U hebt keuze uit de 4  betaalmogelijkheden namelijk iDeal, Paypal,bankoverschrijving of ophalen bij ons in de winkel.

U betaald aan Egbertssport.nl via onze betrouwbare betaalprovider Icepay. Onze betalingen zijn geautomatiseerd en zullen dan ook z.s.m bij ons binnen komen zodat uw bestelling snel kan worden afgehandeld. U ontvangt een mail als de betaling is voldaan.

Mocht er toch iets mis zijn gegaan neem dan even contact met ons op.


De betaalmogelijkheden:

iDeal
(betaling verloopt via onze betaalprovider Icepay)
   
Als u gaat betalen via iDeal (internetbankieren) dan wordt u vanaf Egbertssport.nl doorverwezen naar de officiele iDeal site waar u inloggen bij uw eigen bank. Wanneer het bedrag is overgemaakt nemen wij uw bestelling direct in behandeling. Klik hier voor meer informatie over iDeal.

Paypal
(betaling verloopt via onze betaalprovider Icepay)
Paypal 
Betalen met Paypal is ook mogelijk op Egbertssport. Als u hier voor kiest dan wordt u doorverwezen naar Paypal. U logt daar in met uw gegevens en betaald. Wij  nemen betalingen via Paypal direct in behandeling. Voor meer informatie over Paypal klik hier.

Bankoverschrijving
(betaling verloopt direct via Egbertssport.nl)
Bankoverschrijving 
De laatste mogelijkheid is een bankoverschrijving vanf uw eigen bank naar de rekening van Egbertssport. Zodra het geld op onze rekening staat wordt de bestelling in behandeling genomen. Onze rekeninggegevens zijn:

Afhalen:
U kunt bij de verzendopties in de winkelwagen er ook voor kiezen om uw product af te halen bij onze vestiging. U betaald in dit geval geen verzendkosten. Wij zien u graag tegemoet!
Afhalen kan op donderdag & vrijdag 13:30 - 17:00 en zaterdag 10:00 - 16:00.
Adres Kerkstraat 22, 7451 BM Holten.

Op een andere dag ophalen? Laat het ons dan even weten via mail of tel.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met via info@Egbertssport.nl.